МЕТАЛ ДЕТЕКТОР

"BRUTUS"

РИМСКИ МОНЕТИ по Българските земи

Предлаганият уред е среден клас метал детектор за дребни предмети-монетар.

-има автоматична дискримининация-делене на цветни и нецветни метали.

-възможност за изключване на автоматичната дискриминация.

-има 2 режима за търсене.

-изход за слушалки или допълнителен говорител.

Режими на работа:

-РЕЖИМ-1 (ключ+30см в положение Off)-това е режим за търсене в почви които са с камъни ии тежки почви(уродливи).Изпитанията показаха следните показатели:съвременна монета от 20ст.се открива на 30см в почвата.На този режим се прави грундиране на уреда.

-РЕЖИМ-2(ключ+30см в положение On)-това е "турбо режим",който след като се грундира уреда и почвата е нормална може доректно да се работи с уреда.Изпитананията показаха:съвременна монета от 20ст. на 40см в нормална почва и метална плоча с диаметър 20см на 85 см,докато в режим-1 на 55 см.

ГРУНДИРАНЕ

Положние на ключ+30см.- Off

Пуска се "ПРАГ" и се увеличава до степен като жужене на комар.Приближаваме антената до земята с бавни движения нагоре-надолу и подстройваме с копче "ЗЕМЯ" до леко препукване-когато антената се движи надолу към земята ,а нагоре от земята небива да има пукане,С това уреда е готов за търсене.

ТЪРСЕНЕ

Антената на металотърсача трябва да се движи успоредно над земята от 5 до 10 см .Правят се бавни махове наляво-надясно и обратно.При засичане на сигнал се прави мах от 20 до 30 см над засечения сигнал.По този начин определяме точното местоположение на предмета,като правим и засичане на 90 градуса по същия начин.

ДИСКРИМИНАЦИЯ

Цветни сигнали:постоянен сигнал без прекъсване.

Черни сигнали:накъсан сигнал

АКУМУЛАТОРИ

Уреда е комплектован с акумулаторни батерий от 1300мА или от 1700мА,пакета се намира под подлакътниkа и може да се сваля.

Зареждането се извършва само със зарядното устройство,което влиза в комплекта на уреда и САМО ПРИ ИЗКЛЮЧЕН уред в продължение на 15 до 20 часа.

Включването и изключването на уреда става само скопче "ПРАГ"

КОМПЕКТ

Комплекта на уреда се състои от стандартна антена 25 или 28 см,носеща конструкция на която е закрепена електониката на уреда и батарията,зарядно за зареждане на акумолаторния пакет.По желание на клиента може да бъде окомплектова и с 38см антена или с трите размери 25,28 и 38.


КИТ С1001 - СГЛОБЕН И ТЕСТВАН Цена 380лв

 

РИМСКИ МОНЕТИ по Българските земи

 

За въпроси и поръчки: e-mail dobrikit@dir.bg

 

Web-Counter
От 23 Декември 2004 г. Вие сте посетител номер:

 


Главна страница Предишна страница Следваща страница